Navicre julkaisi uuden tuotteen, sähköisen asiointipalvelun

Navicre lanseerasi uuden tuotteen nimeltä Navisec Health. Se on sähköinen asiointipalvelu, kommunikaatioalusta, jonka päälle yritys voi rakentaa omia digitaalisia palveluitaan. Nyt julkaistiin palvelusta ensimmäinen osa, jossa on mukana asiakkaan vahva tunnistus, suojattu viestintä, sähköiset lomakkeet ja järjestelmäintegraatiot mahdollistava API-rajapinta.

”Kyseessä on selainkäyttöinen palvelu, ei mobiililaitteen sovellus. Navisec Healthia ajatellaan kuitenkin käytettävän esimerkiksi kännykällä tai tabletilla, joten se on mobiilioptimoitu. Se toimii kaikilla päätelaitteilla”, Navicren toimitusjohtaja Olli Venemies sanoo.

Navisec Health on tarkoitettu terveydenhuollon toimijoille. Se on työkalu, jolla ammattilaiset voivat kommunikoida asiakkaidensa kanssa tietoturvallisella tavalla. Asiakaan henkilöllisyys todennetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteröitymisen jälkeen asiakas saa palveluun käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla hän voi kirjautua sisään palveluun.

Viestintä voi olla tekstiä, kuvia tai videoita. Viestiin voidaan liittää myös lomakkeen täyttöpyyntö. Sähköinen lomake helpottaa tiedon keräämistä asiakkailta, olipa kyseessä esitietolomake, riskitekijäkysely, toimintakykymittari tai kipumittari.

Palvelussa on valmiiksi rakennettuna 30 erilaista lomaketta. Lisäksi sinne voi lisätä itse tarvitsemiaan lomakkeita helppokäyttöisen lomaketyökalun avulla.

Kaava-toiminnon ansiosta lomakkeista saa poimittua vertailukelpoisia tunnuslukuja, joita voi hyödyntää esimerkiksi hoidon vaikuttavuuden arvioinnissa. Lomakkeille määritetyt kaavat suoritetaan lomakkeen lähettämisen yhteydessä ja laskentatulos tallennetaan tunnusluvuksi lomaketäytön yhteyteen. Esimerkiksi mittareiden tuloksia ei tarvitse enää laskea manuaalisesti, vaan järjestelmä suorittaa laskutoimituksen terveydenhuollon ammattilaisen puolesta.

”Palvelun avulla asiakasviestintää voidaan hoitaa tietoturvallisesti ja tehokkaasti hoitojakson eri vaiheissa. Navisec Healthissa on hyvä rajapinta, sen voi helposti kytkeä muihin järjestelmiin, esimerkiksi sisaryrityksemme tuottamaan Diariumiin”, Venemies sanoo.

Nyt julkaistiin ensimmäinen versio Navisec Healthista. API-rajapinnan ansioista palvelu voidaan integroida yrityksen muihin tietojärjestelmiin, Olli Venemies sanoo.