Navisec Easy -palvelu uudistui

Navisec Easy -palvelu päivitettiin uuteen versioon helmikuun alussa. Päivityksessä palvelun käyttöliittymä uudistettiin, siitä tuli entistä selkeämpi ja helppokäyttöisempi. Lisäksi päivitimme myös koulutussisällöt ja toimme palveluun täysin uusia sisältöjä.

Uudet koulutussisällöt

Lisäsimme palveluun uudet opiskelumateriaalit liittyen identiteettivarkauksiin ja turvalliseen toimintaan digimaailmassa. Luomme jatkuvasti uutta sisältöä liittyen ajankohtaisiin aiheisiin ja seuraamme myös lainsäädännössä tapahtuvia muutoksia, jotta palvelumme koulutussisällöt vastaavat käyttäjien tarpeita.

Identiteettivarkaudet -kurssilla käydään läpi mitä identiteettivarkaus käytännössä tarkoittaa, selvennetään siihen liittyviä käsitteitä ja annetaan neuvoja identiteettivarkauksien havaitsemiseen ja niiltä suojautumiseen. Koulutuksessa käydään myös läpi miten kannattaa toimia, jos joutuu identiteettivarkauden uhriksi.

Turvallinen toiminta digimaailmassa -kurssi tarjoaa kattavan tietopaketin tietosuojasta ja tietoturvasta. Siinä käydään läpi mm. miksi tietosuojasta ja tietoturvasta huolehtiminen on tärkeää ja miten uhkatilanteilta voi suojautua. Lisäksi kurssilla käydään läpi miten kannattaa toimia, jos joutuu tietoturvaloukkauksen kohteeksi.

Tietosuojavastaavan koulutus tulossa

Seuraavaksi lisäämme palveluun uutena sisältönä tietosuojavastaavan koulutuksen. Se on todella laaja kokonaisuus, jossa käydään läpi tärkeimmät tietosuojavastaavan tehtävään liittyvät asiat. Koulutuksessa lähdetään liikkeelle siitä, milloin ja miksi tietosuojavastaava tulee nimetä ja kuka voi toimia tietosuojavastaavana. Paketti sisältää myös materiaalipankin, josta löytyy paljon hyödyllisiä dokumentteja tukemaan tietosuojavastaavan työtä. Tietosuojavastaavan vuosikellossa on esimerkiksi listattu kuukausittain tietosuojavastaavan tehtävät. Sen avulla on helppo pysyä ajan tasalla tehdyistä ja tekemättömistä tehtävistä.

Navisec Easy:n avulla yrityksen tietosuojaosaaminen kuntoon

Navisec Easy on paras tapa varmistaa yrityksen henkilöstön tietosuojaosaaminen. Sen hankkimalla saatte käyttöönne aina ajantasaiset ja laadukkaat tietosuojan koulutussisällöt. Teidän ei itse tarvitse miettiä sisältöjen päivittämistä ja koulutuksia pystyy käymään helposti koska tahansa.

Henkilöstön riittävä osaaminen on todella tärkeää yrityksen tietoturvan ja tietosuojan kannalta. Tietomurtojen, identiteettivarkauksien ja muiden tietosuojaan liittyvien rikosten määrä on jatkuvasti kasvussa. On siis todella tärkeää, että kaikki yrityksen työntekijät tiedostavat tietosuojan tärkeyden ja osaavat toimia työtehtävissään turvallisesti ja oikein.

Tutustu Navisec Easy -palveluun