Navisec Easy – helpoin tapa varmistaa yrityksen henkilöstön tietosuojaosaaminen

Navisec Easy on uusi yritysten tietosuojakoulutuksiin keskittyvä palvelu, jonka avulla niin ammatinharjoittaja kuin keskisuuri yrityskin saa hoidettua henkilöstön tietosuojakouluttamisen helposti, tehokkaasti ja laadukkaasti. Sen avulla on myös helppo osoittaa mitä koulutuksia henkilöstö on suorittanut. Navisec Easy on helpoin tapa varmistaa, että työntekijöiden tietosuojaosaaminen on aina ajan tasalla. 

Navisec Easy on helppokäyttöinen avaimet käteen -tietosuojapalvelu, jonka valmiit koulutussisällöt soveltuvat minkä tahansa toimialan yritykselle. Jokainen työntekijä voi suorittaa koulutukset juuri itselleen sopivalla hetkellä ja omaan tahtiinsa. Tällä tavalla kouluttaminen on tehokasta ja se on mahdollista hoitaa kätevästi muiden työtehtävien lomassa.Tietosuojasta ja tietoturvasta huolehtiminen on tärkeä asia. Yritysten tulee huolehtia siitä, että tekniset turvallisuusratkaisut ovat kunnossa. Sen lisäksi on kuitenkin tärkeää pitää myös ihmisten osaaminen ajan tasalla. Yrityksen työntekijöiden täytyy tietää miten toimia päivittäisissä työtehtävissä noudattaen tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä periaatteita.

Navisec Easy -palvelun voit tilata koska tahansa käyttöön suoraan kotisivuiltamme. Palvelu avataan viimeistään seuraavana arkipäivänä ja pääsette heti kouluttautumaan. Palvelun käyttö on todella helppoa ja suoraviivaista. Mikäli käyttäjillä kuitenkin herää kysymyksiä käyttöön liittyen, asiakastuki auttaa kaikissa käyttöön liittyvissä asioissa.

Viimeistään nyt on aika kouluttaa ja kouluttautua laadukkaasti. Tutustu Navisec Easy -palveluun!


Tiesitkö että voit hakea Traficomilta tietoturvaseteliä kattamaan henkilöstön tietosuojakoulutuksen kuluja? Lue lisää aiheesta täältä.