Navisec-koulutukset valittiin Keravalla ja Tuusulassa helppokäyttöisyyden takia

Keravan ja Tuusulan tietosuojavastaavana toimiva Tiina Hakkarainen tutustui Navisec-verkkokoulutusjärjestelmiin toimiessaan Mäntsälän kunnan sosiaali- ja terveyspalvelussa. Nykyiseen työhönsä hän siirtyi tämän vuoden alussa.

”Tietosuojavastaava toimii johdon, henkilöstön ja rekisteröityjen tukena tietosuoja- ja tietoturva-asioissa”, hän kuvaa työtään. Navicren koulutuksista Hakkaraisella on paljon kokemusta.

”Olen käyttänyt oikeastaan kaikkia tuotteita. Mäntsälässä painopiste oli sosiaali- ja terveyspuolen moduuleissa. Yleinen tietosuoja- ja tietoturvakoulutus tuli hyvin tutuksi, samoin päivähoidon ja opetustoimen koulutus.” GDPR-verkkokoulutuksen Hakkarainen kävi itse kesäkuun puolessa välissä.

”Se oli minusta mukava paketti. Siihen oli hyvin koottu GDPR:n ydin. Mukana oli myös vinkkejä jokapäiväiseen työhön”, hän toteaa.

Seuraava osa tietosuojavastaavan työtä on jalkauttaa koulutus kaikille esimiestyötä tekeville. Keravalla ja Tuusulassa se tarkoittaa yhteensä paria sataa koulutettavaa. Koulutus hoidetaan molemmissa yhtä aikaa yhteistyössä henkilöstöhallinnon kanssa.

Navisec valittiin Keravalla ja Tuusulassa helppokäyttöisyyden ja käyttäjäystävällisyyden takia.

”Varsinkin nyt, kun käytössä on AD-integraatio, koulutuksen käyminen on hyvin helppoa. Erillisiä tunnuksia ei tarvita, koulutukseen siirrytään linkistä”, Hakkarainen sanoo tyytyväisenä.

Tiina Hakkarainen arvioi esimiesten tietoturva- ja tietosuojaosaamisen jo ennen koulutusta hyväksi. Verkkokoulutuksessa syvennetään osaamista, jotta esimiehet voivat olla alaistensa tukena.

”Henkilökuntaa motivoi kouluttautumaan, kun Navisec-koulutus on kohdennettu ammattiryhmittäin ja toimialoittain, yleisen koulutuksen lisäksi.”

Kiinnostuitko Navicren palveluista? Varaa maksuton etäesittely, jonka yhteydessä pääset tutustumaan Navicren palveluihin tarkemmin.

Lue lisää Navicren tuotteista täältä.