Navisec-tiimi on mukana SohviTellu-tapahtumassa

22.-24.11.2022 järjestetään sosiaali- ja terveydenhuollon tietosuojaseminaari. Tapahtuman teemoja ovat mm. tietosuoja, tietoturva ja kyberturvallisuus sosiaali- ja terveydenhuollon alalla.

On erittäin tärkeää, että sote-alalla toimivat yritykset ja organisaatiot tarjoavat henkilöstölle jatkuvaa koulutusta tietosuojaan liittyen, sillä tietojen käsittelylle on asetettu tarkat säännöt. Lainsäädäntö myös muuttuu ja uudistuu, joten koulutustenkin täytyy uudistua jatkuvasti.

Navisec on tietosuojakoulutuksiin keskittyvä palvelu, jonka avulla organisaatioiden on helppo järjestää henkilöstölle laadukasta tietosuojakoulutusta. Koulutussisällöt ovat aina ajan tasalla eikä käyttäjien tarvitse huolehtia niiden päivittämisestä. Meillä on yli 20 vuoden kokemus tietosuoja-alalta ja me huolehdimme siitä, että koulutussisällöt ovat ajan tasalla ja vastaavat asiakkaiden tarpeita.

Navisec Flex on asiakaskohtainen palvelu johon koulutussisällöt valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmiita koulutussisältöjä voidaan lisäksi täydentää asiakkaan omilla koulutussisällöillä.
Palvelu soveltuu erinomaisesti isommille organisaatioille, kuten hyvinvointialueille. Käyttäjät pääsevät kirjautumaan palveluun kätevästi kertakirjautumisen (SSO, single sign-on) avulla. Laajojen raportointiominaisuuksien avulla on helppo osoittaa, että henkilöstö on koulutettu ja lisäksi myös seurata osaamisen tasoa ja mahdollisia osaamispuutteita. Tutustu Navisec Flex -palveluun!

Navisec Easy+ palvelusta löytyy yleiset tietosuojan koulutussisällöt ja lisäksi myös sosiaali- ja terveydenhuollon alalle räätälöidyt tietosuojakoulutukset. Se on todella helppo ja tehokas tapa varmistaa sote-alalla toimivan yrityksen henkilöstön tietosuojaosaaminen. Lisäksi sen avulla on helppo osoittaa mitä koulutuksia henkilöstö on suorittanut.
Tutustu Navisec Easy+ palveluun!