Tammikuun Navisec webinaari

Pidämme 26.1.2023 klo 8:15-9:00 webinaarin, jonka aiheena on asiakastietolain edellyttämä tietoturvasuunnitelma ja tietosuojakouluttaminen. Puhumme tietoturvasuunnitelman sisällöstä ja asiakastietolain koulutusvaatimuksista. Lisäksi esittelemme Navisec Easy+ palvelua, joka on helppo ratkaisu henkilöstön tietosuojakouluttamiseen. Pääset ilmoittautumaan webinaariin tästä.

Asiakastietolaki edellyttää, että sosiaali- ja terveydenhuollon palvelunantajat laativat tietoturvaan ja tietosuojaan sekä tietojärjestelmien käyttöön liittyvän tietoturvasuunnitelman. Siinä tulee olla selvitykset siitä miten asiakas- ja potilastietojen sekä järjestelmien käsittelyyn liittyvät vaatimukset varmistetaan. Tietoturvasuunnitelmassa tulee myös kuvata miten tietoturva- ja tietosuoja-asiat on koulutettu henkilöstölle.

Navisec Easy+ on helppokäyttöinen selainpohjainen palvelu jonka avulla henkilöstön tietosuojakoulutukset hoituvat käden käänteessä. Siitä löytyy yleiset tietosuojan koulutussisällöt ja lisäksi myös toimialakohtaiset sisällöt sosiaalihuoltoon, terveydenhuoltoon ja varhaiskasvatukseen. Se on erinomainen ratkaisu tietosuojakouluttamiseen mille tahansa sote-alalla toimivalle yritykselle.

Mikäli haluat kuulla lisää tietoturvasuunnitelmasta ja asiakastietolaista sekä päästä tutustumaan Navisec Easy+ palveluun, ilmoittaudu mukaan 26.1. klo 8:15 pidettävään webinaariin. Webinaari on maksuton ja se nauhoitetaan. Tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille.


Ilmoittaudu webinaariin.