Verkkokoulutus tarjoaa kovia säästöjä

Verk­ko­kou­lu­tus on erinomainen tapa säästää aikaa ja rahaa. Se on todella tehokasta verrattuna ta­va­no­mai­seen luen­to­kou­lu­tuk­seen. Ihmiset voivat suorittaa koulutuksia joustavasti omien työtehtäviensä lomassa. Koulutusta varten ei tarvitse varata erillisiä tiloja ja ei tarvitse miettiä mistä löytyisi kaikille sopiva ajankohta kouluttamiselle.

Luentomuotoisessa kouluttamisessa on myös haastena oppimisen varmistaminen. Ihmiset saattavat kuunnella mielenkiinnolla luentoa, mutta on erittäin hankalaa varmistaa että he oikeasti oppivat tarvittavat asiat. Kun kouluttaminen tapahtuu modernilla verkkokoulutuspalvelulla, on osaaminen helppo varmistaa lyhyillä tenteillä. Tentit myös toimivat opiskeluvälineinä, kun kaikista vastauksista saa välittömän palautteen. Koulutusta suorittava henkilö näkee heti vastasiko oikein. Mikäli vastaus on väärä, hän saa heti selityksen miksi vastaus on väärä ja näkee oikean vastauksen.

Verkkokoulutuspalvelusta saa myös helposti raportit henkilöstön suorittamista koulutuksista. Niillä on helppo todentaa mitä koulutuksia henkilöstö on suorittanut ja lisäksi niiden avulla saadaan kuva mahdollisista osaamispuutteista. Sen jälkeen kouluttamisesta vastaavan henkilön on helpompi laatia ohjeistuksia tai miettiä lisäkoulutuksia, kun hänellä on selkeää dataa ihmisten osaamisen tasosta.

Navisec on tietosuojakoulutuksiin keskittyvä palvelu. Se sisältää valmiit tietosuojan koulutussisällöt, joissa käsitellään kattavasti tietosuojaan ja tietoturvaan liittyviä asioita. Palvelun koulutussisältöjä päivitetään ja uudistetaan jatkuvasti. Palvelu sisältää myös raportointiominaisuudet, joiden avulla on helppo osoittaa mitä koulutuksia henkilöstö on suorittanut. Navisec-palvelu on helpoin tapa varmistaa henkilöstön tietosuojaosaaminen. Se soveltuu erinomaisesti sekä pienille että suurille organisaatioille.

Haluatko kuulla lisää Navisec-palvelusta? Varaa aika esittelyyn tai tilaa Navisec-uutiskirje!