Navisec hyvinvointialueille

Navisecin avulla on koulutettu jo vuosien ajan kuntien ja kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöä. Se on helpoin tapa varmistaa, että henkilöstön tietosuojaosaaminen on aina ajan tasalla ja kouluttaminen pystytään myös osoittamaan. Meiltä löytyy yleinen tietosuojakoulutus koko henkilöstölle ja lisäksi syventävät koulutukset sekä sosiaali- että terveydenhuollon henkilöstölle.

Navisec on helppokäyttöinen ja asiakkaan tarpeisiin mukautuva koulutuspalvelu, joka sopii erinomaisesti julkishallinnon organisaatioille. Siihen on saatavilla sekä yleiset tietosuojan koulutussisällöt että toimialakohtaisia tietosuojakoulutuksia.

Koulutussisällöt päivittyvät vuosittain, jotta ne vastaavat aina ajankohtaisiin kysymyksiin ja haasteisiin. Palvelusta löytyy myös laajat raportointi-ominaisuudet, joiden avulla on helppo osoittaa että henkilöstö on koulutettu. Lisäksi raporteista saa kattavat tiedot henkilöstön osaamisesta ja mahdollisista osaamispuutteista. Niitä voi sitten huomioida organisaation ohjeistuksissa ja viestinnässä. Asiakkaan on mahdollista luoda myös omia koulutussisältöjä esimerkiksi perehdytystä varten tai organisaation työturvallisuuteen liittyen. 

Navisecin avulla koulutatte koko henkilöstön helposti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

  • Tietosuojalain mukaiset koulutukset
  • Osoitusvelvollisuus ja raportointi kuntoon
  • Suomen laajimmat julkisen sektorin koulutussisällöt
  • Whistleblow ilmoituskanava mukana samassa palvelussa

Tutustu Keski-Uudenmaan soten kokemuksiin Navisec-palvelun kanssa

”Navisec on koettu tehokkaaksi välineeksi suuren henkilöstömäärän nopeaan kouluttamiseen.”