Navisec kunnille ja kaupungeille

Suurin osa Suomen kunnista ja kaupungeista kouluttaa jo tietosuoja-asiat henkilöstölle Navisecin avulla. Se on helpoin tapa varmistaa, että henkilöstön tietosuojaosaaminen on aina ajan tasalla ja kouluttaminen pystytään myös osoittamaan. Navisec on tietosuojavastaavan tärkein työkalu.

Navisec on helppokäyttöinen ja asiakkaan tarpeisiin mukautuva koulutuspalvelu, joka sopii erinomaisesti julkishallinnon organisaatioille. Siihen on saatavilla sekä yleiset tietosuojan koulutussisällöt että toimialakohtaisia koulutuksia, kuten luottamushenkilöiden, opetustoimen ja varhaiskasvatuksen henkilöstön tietosuojakoulutukset. Lisäksi palvelusta löytyy GDPR-koulutus ja turvallinen tiedonhallinta johdolle ja esihenkilöille -koulutus.

Koulutussisällöt päivittyvät vuosittain, jotta ne vastaavat aina ajankohtaisiin kysymyksiin ja haasteisiin. Palvelusta löytyy myös laajat raportointiominaisuudet, joiden avulla on helppo osoittaa että henkilöstö on koulutettu. Lisäksi raporteista saa kattavat tiedot henkilöstön osaamisesta ja mahdollisista osaamispuutteista. Niitä voi sitten huomioida organisaation ohjeistuksissa ja viestinnässä. Asiakkaan on mahdollista luoda myös omia koulutussisältöjä esimerkiksi perehdytystä varten tai organisaation työturvallisuuteen liittyen. 

Navisecin avulla koulutatte koko henkilöstön helposti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

  • Tietosuojalain mukaiset koulutukset
  • Osoitusvelvollisuus ja raportointi kuntoon
  • Suomen laajimmat julkisen sektorin koulutussisällöt
  • Whistleblow ilmoituskanava mukana samassa palvelussa

Pieksämäen kaupunki on luottanut Naviseciin jo yli 10 vuotta - käy lukemassa heidän kokemuksistaan

”Navisec -palvelun sisältöjä päivitetään jatkuvasti vastaamaan tietosuojan ja tietoturvan uusimpiin haasteisiin.
Se on tehokas työkalu
useiden erillisten koulutusten suorittamiseen.”

Lue lisää