Luottamus- ja vastuuhenkilöt

Navisecin verkkosisällöt sopivat monien eri toimialojen organisaatioiden tietosuojavastaavan tai tietosuojapäällikön kouluttamiseen. Oppimisalustan käyttö ei vaadi aiempaa osaamista, vaan sitä voi helposti käyttää kuka tahansa. 

Toisin kuin perinteisen koulutuksen, voi jokainen suorittaa verkkokoulutuksen itselleen sopivalla hetkellä tarvitsemassaan ajassa vaikka kotoa käsin. Näin ollen koulutus ei vie tarpeettomasti arvokasta työaikaa, vaan sopii hyvin työn ohessa suoritettavaksi. Jatkuvasti päivittyvät sisällöt varmistavat, että osaaminen on aina ajan tasalla.

Palvelun joustavuuden ansiosta osaamisen ylläpidon voi hajauttaa eri vastuuhenkilöille. Interaktiivinen osaamisen arviointi täyttää henkilökunnan osaamisen osoitusvelvollisuuden vaatimukset. Palvelussa on helppoa seurata, mitä kursseja henkilöstö on käynyt, ja suunnittelutyökalulla osaaminen on helppoa pitää ajan tasalla.

Koko henkilöstön suoritukset löytyvät kätevästi yhdestä paikasta järkevästi arkistoituna, jolloin osaaminen on helppo todistaa esimerkiksi viranomaisille.

 
Varaa esittely

Luottamus- ja vastuuhenkilöt

Ominaisuudet

j

Toimii nettiselaimella kaikilla päätelaitteilla

Navisec on selainpohjainen verkkokoulutusympäristö (Saas- palvelu) ja se toimii kaikilla päätelaitteilla (tietokone, älypuhelin, tablet-laite).

Päivitykset ja varmuuskopiointi kuuluvat ylläpitopalveluun. Koulutusjärjestelmän käyttämiseen tarvitaan ainoastaan nettiselain ja verkkoyhteys.

b

Helppo käyttää

Koulutusjärjestelmän suunnittelussa on panostettu erityisesti hyvään käytettävyyteen. Helppokäyttöisyys näkyy mm. siinä, että peruskäyttäjät eivät tarvitse koulutusjärjestelmään käyttökoulutusta.

b

Koulutussisällöt

Navisec-järjestelmään voidaan tuoda Navicren tuottamia valmiita verkkokursseja. Lisäksi organisaatio voi rakentaa työkalun avulla omia verkkokoulutuksia.

Asiakkaitamme