Oppilaitokset

Navisec varmistaa, että henkilöstösi osaaminen täyttää opetustoimen ainutlaatuiset tietoturva- ja tietosuojatarpeet.

Navisec sopii kaikkien koulutusasteiden, mutta erityisesti perusopetuksen henkilöstön koulutustarpeisiin. Jatkuvasti päivittyvät sisällöt takaavat, että henkilöstön osaaminen on aina ajan tasalla. Palvelun toimialalle räätälöidyillä koulutussisällöillä varmistetaan, että henkilöstö tuntee alan tietoturvakäytänteet ja -haasteet.

Toisin kuin perinteisen koulutuksen, jokainen voi suorittaa verkkokoulutuksen itselleen sopivalla hetkellä tarvitsemassaan ajassa vaikka kotoa käsin. Koulutus ei siis vie tarpeettomasti arvokasta työaikaa, vaan sopii hyvin työn ohessa suoritettavaksi. 

Palvelu on joustava, joten osaamisen ylläpidon voi hajauttaa eri vastuuhenkilöille. Interaktiivinen osaamisen arviointi täyttää henkilökunnan osaamisen osoitusvelvollisuuden vaatimukset. Suunnittelutyökalulla on helppoa  pitää osaaminen ajan tasalla ja seurata henkilöstön kurssien suorittamista.

Koko henkilöstön suoritukset löytyvät kätevästi yhdestä paikasta arkistoituna, joten osaaminen on helppo todistaa esimerkiksi viranomaisille.

Varaamalla ajan ilmaiseen esittelyymme saat kartoitettua oman organisaatiosi koulutustarpeet. Yksikin tahaton virhe voi olla liikaa. Meidän avullamme minimoit virheet.

 

Varaa esittely

Yritykset ja järjestöt

Ominaisuudet

j

Toimii nettiselaimella kaikilla päätelaitteilla

Navisec on selainpohjainen verkkokoulutusympäristö (Saas- palvelu) ja se toimii kaikilla päätelaitteilla (tietokone, älypuhelin, tablet-laite).

Päivitykset ja varmuuskopiointi kuuluvat ylläpitopalveluun. Koulutusjärjestelmän käyttämiseen tarvitaan ainoastaan nettiselain ja verkkoyhteys.

b

Helppo käyttää

Koulutusjärjestelmän suunnittelussa on panostettu erityisesti hyvään käytettävyyteen. Helppokäyttöisyys näkyy mm. siinä, että peruskäyttäjät eivät tarvitse koulutusjärjestelmään käyttökoulutusta.

b

Koulutussisällöt

Navisec-järjestelmään voidaan tuoda Navicren tuottamia valmiita verkkokursseja. Lisäksi organisaatio voi rakentaa työkalun avulla omia verkkokoulutuksia.

Tutustu palveluihimme

Asiakkaitamme