Yritykset ja järjestöt

Navisec sopii niin pienille kuin suurille yrityksille, jotka haluavat helpon oppimiskokemuksen ilman ylimääräistä vaivannäköä. Koulutuspalvelun ansiosta sopivien sisältöjen keksimisestä tai käytännön järjestelyistä ei synny ylimääräistä stressiä. 

Perinteisten koulutusten korvaaminen verkkokoulutuksella on tehokasta ja säästää runsaasti aikaa. Yrityksesi henkilöstö ja asiakkaat voivat käydä koulutuksen itselleen sopivalla ajalla tarvitsemassaan ajassa, joten koulutus hoituu näppärästi työn ohessa. Kun koulutus hoituu verkossa, ei koulutustilan ja -ajankohdan löytymisestä tarvitse huolehtia.

Mikro- ja pienyrityksille suunnatussa erillisessä tuotepaketissa on valmiiksi rajattu koulutukset eri alojen pienten yritysten koulutustarpeisiin. Vuosittain päivittyvät oppimateriaalimme takaavat, että henkilöstön tietosuoja- ja tietoturvataidot ovat aina ajan tasalla.

Navisecin valmiita koulutuspaketteja voi joustavasti täydentää organisaation omilla sisällöillä ja perehdytyspaketeilla. Pienten yritysten kannattaa esittelyn varaamisen sijaan olla yhteydessä suoraan myyntiimme.

Henry Kemiläinen
myynti
puh. 044 253 0777
 
Varaa esittely

Yritykset ja järjestöt

Ominaisuudet

j

Toimii nettiselaimella kaikilla päätelaitteilla

Navisec on selainpohjainen verkkokoulutusympäristö (Saas- palvelu) ja se toimii kaikilla päätelaitteilla (tietokone, älypuhelin, tablet-laite).

Päivitykset ja varmuuskopiointi kuuluvat ylläpitopalveluun. Koulutusjärjestelmän käyttämiseen tarvitaan ainoastaan nettiselain ja verkkoyhteys.

b

Helppo käyttää

Koulutusjärjestelmän suunnittelussa on panostettu erityisesti hyvään käytettävyyteen. Helppokäyttöisyys näkyy mm. siinä, että peruskäyttäjät eivät tarvitse koulutusjärjestelmään käyttökoulutusta.

b

Koulutussisällöt

Navisec-järjestelmään voidaan tuoda Navicren tuottamia valmiita verkkokursseja. Lisäksi organisaatio voi rakentaa työkalun avulla omia verkkokoulutuksia.

Tutustu tuotteisiimme

Asiakkaitamme