Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä luottaa Navisec -palveluun

”Oppimisalustan ulkoasu on selkeä, joten käyttäjän on helppoa ymmärtää näkemänsä yhdellä silmäyksellä. Palvelun käyttö on helppoa ja käytön oppiminen nopeaa.”

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymässä Navisecia on käytetty vuodesta 2019 lähtien. Palvelu sopii hyvin suuren henkilöstön monenlaisten koulutustarpeiden hallintaan. 

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän kokonaiskuva Navisecista on positiivinen. Oppimisalustan ulkoasu on selkeä, joten käyttäjän on helppoa ymmärtää näkemänsä yhdellä silmäyksellä. Palvelun käyttö on helppoa ja käytön oppiminen nopeaa. Kokonaisuudessaan Palvelu on toimiva ja täyttää tarkoituksensa suuren henkilöstön koulutuksen välineenä. 

Kaikkien Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän lähes 4000 työntekijän on käytävä Henkilöstön tietoturva- ja tietosuojakoulutus. Alan liikkuvuuden ja henkilöstön vaihtuvuuden vuoksi on äärimmäisen tärkeää, että työntekijöiden kouluttaminen on helppoa eikä vaadi erillisiä, kaikille yhteisiä koulutustilaisuuksia. Navisec on koettu tehokkaaksi välineeksi suuren henkilöstömäärän kouluttamiseen mahdollisimman nopeasti.

Lisäksi eri työntekijäryhmät käyvät tehtävistään ja vastuualueistaan riippuen Sosiaali- tai terveydenhuollon tietoturva- ja tietosuojakoulutukset, Vastuuhenkilön GDPR-koulutuksen sekä Turvallinen tiedonhallinta -kurssin. Näin varmistetaan, että kaikilla on omia tehtäviään vastaava ajantasainen osaaminen ja asiakkaiden henkilökohtaiset tiedot pysyvät turvassa.

Onko teidän organisaatiossanne tarvetta palvelulle, jonka avulla saatte hoidettua henkilöstön tietosuojakoulutukset helposti ja tehokkaasti? Varaa tapaaminen myynnin kanssa, niin kerromme lisää palvelustamme!