Suomen laajin tietosuojaan keskittyvä palvelu

 

Miten kouluttaa tietosuojan ja tietoturvan perusteet organisaationne koko henkilöstölle helposti ja nopeasti? Entä miten onnistuu sen osoittaminen, että koulutukset on suoritettu?
Vastaus molempiin kysymyksiin on Navisec -palvelu!


Navisec on helpoin ja paras tapa hoitaa henkilöstön tietosuoja- ja tietoturvakoulutukset. Sen avulla säästätte aikaa, kehitätte henkilöstön tietotaitoa ja kevennätte pysyvästi henkilöstön kouluttamisesta vastuussa olevan henkilön työtaakkaa tehden koko organisaation työskentelystä todistetusti tehokasta.

Navicre Oy on toiminut tietosuojan ja tietoturvan parissa jo vuodesta 2001. Meillä on yli 20 vuoden kokemus alalta ja siksi olemme kumppani johon voi luottaa. Navisec-palvelun avulla koulutetaan vuosittain yli 150 000 henkilöä eri organisaatioissa ympäri Suomea.

Tietosuoja on meidän erikoisalamme. Me tarjoamme laadukasta tietosuojakoulutusta kaikenkokoisille organisaatiolle Suomessa. Navisec -palvelu tarjoaa aina ajantasaiset ja erittäin kattavat koulutussisällöt tietosuojasta. Palvelun raporttien avulla on helppo osoittaa, että henkilöstö on koulutettu tietosuojan osalta. 

Navisec on Suomen laajin tietosuojaan keskittyvä palvelu. Sen avulla varmistatte, että organisaationne henkilöstö ymmärtää tietosuojan perusteet ja osaa toimia niiden mukaan työtehtävissään. Viimeistään nyt on aika kouluttaa ja kouluttautua laadukkaasti.

 

Varaa esittely

Navisec -palvelun avulla henkilöstön osaaminen kehittyy jatkuvasti

Navisec -palvelu on suunniteltu henkilöstön osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Lainsäädännön ja ympäröivän mailman muuttuessa on tärkeää, että henkilöstön osaamista kehitetään koko ajan. Me pidämme koulutussisällöt aina ajan tasalla ja kehitämme palvelua asiakkaiden toiveiden perusteella.

Navisecin avulla varmistatte, että teillä on aina käytettävissänne ajantasaiset tietosuojan koulutussisällöt ja jokainen organisaation työntekijä saa juuri omaan roolinsa sopivan tietosuojakoulutuksen.

Navisec-palvelu

Lue mitä mieltä asiakkaamme ovat palvelustamme

Lue lisää

”Navisec on koettu tehokkaaksi välineeksi suuren henkilöstömäärän nopeaan kouluttamiseen.”

Lue lisää

”Ruohonjuuressa Navisecia käytetään, koska sen avulla kouluttaminen on tehokasta ja aikaa säästyy. ”

Lue lisää

”Navisec -palvelun sisältöjä päivitetään jatkuvasti vastaamaan tietosuojan ja tietoturvan uusimpiin haasteisiin.”

Lue lisää

”Navisecin avulla on helppo varmistaa, että kaikki työntekijät suorittavat tarvittavat koulutukset.”