Navisec verkkokoulutusjärjestelmä

Navisec on selainpohjainen verkkokoulutusjärjestelmä, johon on saatavilla erilaisia valmiita koulutuspaketteja. Se on kätevä työkalu tietoturva- ja tietosuoja-asioiden kouluttamiseen henkilökunnalle. Järjestelmä on helppokäyttöinen eikä teidän tarvitse huolehtia koulutussisältöjen luomisesta tai päivittämisestä. Koulutuksen järjestäminen on helppoa ja kustannustehokasta!

Navisecista löytyy laajat ja monipuoliset työkalut osaamisen, osaamispuutteiden, aktiviteettien ja suoritusten raportointiin. Lisäksi järjestelmästä löytyy käyttäjien osaamisrekisteri, josta tiedot voidaan viedä näppärästi myös muihin järjestelmiin. Raportoinnilla voidaan helposti todentaa EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) edellyttämän osoitusvelvollisuuden toteutuminen.

Navisec-verkkokoulutusjärjestelmä on erinomainen työkalu henkilökunnan tietoturva- ja tietosuojakoulutusten järjestämiseen. Sitä käyttävät monet erikokoiset organisaatiot ympäri Suomea ja sen avulla koulutetaan vuosittain yli 150 000 ihmistä!

Varaa aika maksuttomaan esittelyyn, niin kerromme lisää Navisec-verkkokoulutusjärjestelmästä ja sen monipuolisista ominaisuuksista.

  • Verkkokoulutukset ovat kustannustehokas ratkaisu
  • Saat käyttöön valmiit vuosittain päivittyvät sisällöt
  • Osoitusvelvollisuuden toteuttaminen onnistuu helposti