Navisec verkkokoulutuspalvelu

Navisec verkkokoulutuspalvelu
Navicren tarjoamia koulutuksia käytetään Navisec-palvelun kautta. Selainkäyttöinen koulutuspalvelu pitää kirjaa henkilökunnan osaamisesta. Vastuuhenkilöiden käyttöön Navisec tarjoaa kattavat  raportointiominaisuudet, joiden avulla henkilökunnan osaamisen ja osaamispuutteiden selvittäminen on vaivatonta. Suoritusmerkintätiedot taas ovat oleellisia osoitusvelvollisuuden näkökulmasta.

Henkilöstön tietoturva ja tietosuoja
Koko henkilöstölle sopiva koulutuspaketti sisältää kattavan ja päivittyvän sisällön tietoturva- ja tietosuoja-asioista. Koulutuksessa käydään läpi muun muassa tietoturvan ja tietosuojan perusteita, henkilöstön tietoturvallista toimintaa, tietoturvaa sosiaalisessa mediassa ja henkilötietojen käsittelyä. Koulutuksessa käydään läpi ne asiat, jotka henkilöstön tulee tietää EU:n tietosuoja-asetuksesta. Interaktiivinen osaamisen arviointi varmistaa oppimisen.

Henkilötietoja käsittelevien GDPR-koulutus
Esimiehille, vastuuhenkilöille ja kaikille henkilötietoja käsitteleville suunnattu kattava koulutus EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen tuomista vaatimuksista. Siinä käydään läpi muun muassa henkilörekisterin ylläpitäjän vastuut ja velvollisuudet, miten hoidetaan osoitusvelvollisuus ja mitkä ovat rekisteröidyn oikeudet. Koulutusmoduulia voi hyödyntää tiivistettynä GDPR-oppaana ja tukityökaluna. Sen avulla voi osoittaa vastuuhenkilöiden riittävän laajan osaamisen.

Hinnoittelu

75€ / käyttäjä / 12kk
Aloitusmaksu 0 €
 
Hinnat alv 0%. Voimassa oleva arvonlisävero lisätään hintaan.