Ominaisuudet

Navisec-verkko­koulutus­­­järjestelmän avulla pidät henkilöstösi osaamisen huipussaan.

Navisec toimii työkaluna henkilöstön koulutuksessa ja perehdyttämisessä. Koulutuksen aihe voi olla vaikka kaikkia koskeva yleinen tietoturva, EU:n uusi tietosuoja-asetus, tai sitten uusi, yhtä tiettyä toimipistettä koskeva ohjeistus tai toimintamalli.
Navisec-järjestelmä palveleekin eri aihealueiden osaamisesta vastuussa olevia esimiehiä ja asiantuntijoita.

j

Toimii nettiselaimella kaikilla päätelaitteilla

Navisec on selainpohjainen verkkokoulutusympäristö (Saas- palvelu) ja se toimii kaikilla päätelaitteilla (tietokone, älypuhelin, tablet-laite).

Päivitykset ja varmuuskopiointi kuuluvat ylläpitopalveluun. Koulutusjärjestelmän käyttämiseen tarvitaan ainoastaan nettiselain ja verkkoyhteys.

b

Helppo käyttää

Koulutusjärjestelmän suunnittelussa on panostettu erityisesti hyvään käytettävyyteen. Helppokäyttöisyys näkyy mm. siinä, että peruskäyttäjät eivät tarvitse koulutusjärjestelmään käyttökoulutusta.

k

Kehittyy jatkuvasti

Koulutusjärjestelmään kehitetään jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Kehitystyössä kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme meille esittämiä toiveita – hyvät kehitysideat toteutetaan usein nopeasti! Päivitykset asennetaan automaattisesti kaikille asiakkaillemme.

r

Hyvä asiakastuki

Ylläpitopalveluun sisältyy asiakastuki puhelimitse ja sähköpostilla. Vastaamme kysymyksiin nopeasti ja ratkaisukykymme on hyvä.

w

Monipuolinen ja joustava osaamisen varmistaminen

Osaamisen varmistaminen toteutetaan helpolla koulutustyökalulla, jolla voidaan rakentaa yksittäisiä osaamisen arviointiosioita tai jopa opintopolkuja. Koulutuskysymykset rakennetaan kysymyspankkeihin. Koulutuksen voi käydä läpi silloin kuin se itselle sopii. Koulutuksen voi jättää kesken ja palata myöhemmin siihen mihin on viimeksi jäänyt. Onnistuneesta suorituksesta voi tulostaa todistuksen.

b

Koulutussisällöt

Navisec-järjestelmään voidaan tuoda Navicren tuottamia valmiita verkkokursseja. Lisäksi organisaatio voi rakentaa työkalun avulla omia verkkokoulutuksia.

Tutustu tuotteisiimme

h

Personoidut koulutusnäkymät

Koulutusnäkymät voidaan personoida esimerkiksi käyttäjäryhmittäin.

u

Laajat ja monipuoliset raportointityökalut

Laajat ja monipuoliset työkalut osaamisen, osaamispuutteiden, aktiviteetin ja suoritusten raportointiin. Lisäksi käyttäjien osaamisrekisteri, josta tiedot voidaan viedä näppärästi myös muihin järjestelmiin.

Raportoinnilla voidaan helposti todentaa uuden EU-tietosuoja-asetuksen (GDPR) edellyttämän osoitusvelvollisuuden toteutuminen.

i

Sähköiset lomakkeet (sitoumus)

Järjestelmässä voidaan toteuttaa sähköisiä lomakkeita (sitoumus), joihin vaaditaan henkilön kirjallinen vahvistus/kuittaus. Vastuukäyttäjät voivat tarkastella sähköisten sitoumusten tilannetta reaaliaikaisesti.

y

Integroidut ohjeistot ja itseopiskelut

Koulutusympäristöön on helppo rakentaa omia ohjeistoja joko siirtämällä olemassa oleva materiaali automaattisesti koulutusjärjestelmään tai rakentamalla ne itse. Ohjeistojen läpikäynti voidaan varmistaa automaattisella raportoinnilla. Ohjeistoihin on mahdollista rakentaa myös interaktiivisia välitehtäviä.

a

Helppo kirjautuminen

Käyttäjät voivat rekisteröityä järjestelmään helposti. Koulutusjärjestelmä luo tunnukset automaattisesti ja lähettää ne myös henkilön sähköpostiin. Tietohallinnon ei tarvitse osallistua käyttäjähallintaan. Käyttäjät voidaan tuoda järjestelmään tarvittaessa myös massalisäyksellä. Tarvittaessa koulutusjärjestelmään voidaan integroida kertakirjautuminen.