Pieksämäellä on luotettu Navisec -palveluun jo yli 10 vuotta

Navisec-palvelu koetaan tehokkaaksi työkaluksi useiden erillisten koulutusten suorittamiseen. Palvelu on jatkuvasti pysynyt ajan tasalla sekä vastannut tietoturvan ja tietosuojan uusimpiin haasteisiin.”

Kun Navisec otettiin käyttöön Etelä-Savon tietohallinnossa vuonna 2011, sai Pieksämäen kaupunki palvelun samassa paketissa. Pitkän käytön aikana Navisecissa on tapahtunut selvää kehitystä. Palvelu on jatkuvasti pysynyt ajan tasalla sekä vastannut tietoturvan ja tietosuojan uusimpiin haasteisiin.

Pieksämäen kaupungilla eri tehtävissä toimivien henkilöiden on käytävä omia tehtäviään vastaavat koulutukset. Navisec-palvelu koetaan tehokkaaksi työkaluksi useiden erillisten koulutusten suorittamiseen. Hyödyllisenä pidetään myös koulutusten lopussa käytäviä testejä, joilla varmistetaan sisältöjen ymmärtäminen. Testikysymyksten hallinnointi on helppoa, ja niiden vaihtuvat osiot tuovat koulutusten suorittamiseen vaihtelevuutta.

Pieksämäen ja Navisecin yli kymmenen vuotta kestäneen yhteisen taipaleen aikana tietoturvan vaatimukset ovat muuttuneet merkittävästi, mutta Navisec on pysynyt muutoksessa mukana moitteettomasti. Tällä hetkellä Pieksämäen kunta ja Navicre työstävät yhdessä kurssien läpikäynnin valvontaa, jotta voitaisiin entistäkin tehokkaammin varmistaa, että koko henkilöstö varmasti suorittaa vaadittavat kurssit.

Kaupungin kaikki lähes 1200 työntekijää käyttävät Navisecia itselleen olennaisten kurssien opiskeluun. Koko henkilöstö käy Henkilöstön tietoturva- ja tietosuojakoulutuksen sekä Vastuuhenkilön GDPR-koulutuksen, minkä lisäksi kaupungin luottamushenkilöt käyvät Luottamushenkilön tietosuoja- ja tietoturvakoulutuksen. Käytössä ovat myös Opetustoimen, Varhaiskasvatuksen, Sosiaalihuollon sekä Terveydenhuollon tietoturva- ja tietosuojakoulutukset.

Onko teidän organisaatiossanne tarvetta palvelulle, jonka avulla saatte hoidettua henkilöstön tietosuojakoulutukset helposti ja tehokkaasti? Varaa tapaaminen myynnin kanssa, niin kerromme lisää palvelustamme!