Suomen laajin tietosuojapalvelu

Miten kouluttaa tietosuoja- ja tietoturva-asiat organisaationne koko henkilöstölle helposti ja nopeasti? Entä miten onnistuu sen osoittaminen, että koulutukset on suoritettu?
Vastaus molempiin kysymyksiin on Navisec -palvelu!


Navisec on helpoin ja paras tapa hoitaa henkilöstön tietosuoja- ja tietoturvakoulutukset. Sen avulla säästätte aikaa, kehitätte henkilöstön tietotaitoa ja kevennätte pysyvästi henkilöstön kouluttamisesta vastuussa olevan henkilön työtaakkaa tehden koko organisaation työskentelystä todistetusti tehokasta.

Navicre Oy on toiminut tietosuojan ja tietoturvan parissa jo vuodesta 2001. Meillä on yli 20 vuoden kokemus alalta ja siksi olemme kumppani johon voi luottaa. Navisec-tietosuojapalvelun avulla koulutetaan vuosittain yli 150 000 henkilöä eri organisaatioissa ympäri Suomea.

Tietosuoja on meidän erikoisalamme. Me tarjoamme laadukasta tietosuojakoulutusta kaikenkokoisille organisaatiolle Suomessa. Navisec -palvelu tarjoaa aina ajantasaiset ja erittäin kattavat koulutussisällöt tietosuojasta. Palvelun raporttien avulla on helppo osoittaa, että henkilöstö on koulutettu tietosuojan osalta. 

Navisec on Suomen laajin tietosuojapalvelu. Sen avulla varmistatte, että organisaationne henkilöstön tietosuojaosaaminen on ajan tasalla. Viimeistään nyt on aika kouluttaa ja kouluttautua laadukkaasti. Varaa tapaaminen myyntitiimin kanssa, niin kerromme lisää Navisecista.

 

Varaa tapaaminen

Navisec-tietosuojapalvelun avulla henkilöstön osaaminen kehittyy jatkuvasti

Navisec-tietosuojapalvelu on suunniteltu henkilöstön osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Lainsäädännön ja ympäröivän mailman muuttuessa on tärkeää, että henkilöstön osaamista kehitetään koko ajan. Me pidämme koulutussisällöt aina ajan tasalla ja kehitämme palvelua asiakkaiden toiveiden perusteella.

Navisecin avulla varmistatte, että teillä on aina käytettävissänne ajantasaiset tietosuojan koulutussisällöt ja jokainen organisaation työntekijä saa juuri omaan roolinsa sopivan tietosuojakoulutuksen.

Navisec-palvelu

Lue mitä mieltä asiakkaamme ovat palvelustamme

Lue lisää

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä luottaa Navisec -palveluun

Lue lisää

Ruohonjuuressa Navisecia käytetään, koska se on tehokasta ja säästää aikaa. 

Lue lisää

Pieksämäellä on ollut Navisec -palvelu käytössä jo yli 10 vuoden ajan.

Lue lisää

Kouvolan Veden henkilöstö pitää Navisecia näppäränä ja helppokäyttöisenä.