Henkilöstön tietoturva- ja tietosuojakoulutus

Henkilöstön tietoturva- ja tietosuojakoulutus

Miksi valita Navisec?
  • Henkilöstön osaaminen kuntoon – minimoi tietosuojariskit
  • Täytä lakien ja sertifikaattien koulutusvaatimukset helposti
  • Avaimet käteen palvelu – säästä aikaa ja resursseja
  • Navisec on Suomen laajin tietosuojapalvelu

 

Pyydä tarjous Varaa tapaaminen
Kuvaus

Henkilöstön tietoturva- ja tietosuojakoulutus

Navisec on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla yritykset ja muut organisaatiot pystyvät järjestämään henkilöstölleen laadukasta tietosuojakoulutusta helposti ja tehokkaasti. Lisäksi Navisec-palvelun avulla on myös helppo osoittaa mitä koulutuksia henkilöstö on suorittanut.

Navicre Oy on toiminut tietosuojan ja tietoturvan parissa jo vuodesta 2001. Meillä on yli 20 vuoden kokemus alalta ja siksi olemme kumppani johon voi luottaa. Navisec-palvelun avulla koulutetaan vuosittain yli 150 000 henkilöä eri organisaatioissa ympäri Suomea.

Tietosuoja on meidän erikoisalamme. Me tarjoamme laadukasta tietosuojakoulutusta kaikenkokoisille organisaatiolle Suomessa. Navisec -palvelu tarjoaa aina ajantasaiset ja erittäin kattavat koulutussisällöt tietosuojasta. Palvelun raporttien avulla on helppo osoittaa, että henkilöstö on koulutettu tietosuojan osalta.

Navisec on Suomen laajin tietosuojaan keskittyvä palvelu. Sen avulla varmistatte, että organisaationne henkilöstö ymmärtää tietosuojan perusteet ja osaa toimia niiden mukaan työtehtävissään. Viimeistään nyt on aika kouluttaa ja kouluttautua laadukkaasti.

Kiinnostuitko? Varaa aika tapaamisen ja tutustu Navisec-tietosuojakoulutuksiin!
Varaa tapaaminen