Lääkehoidon verkkokoulutus

Lääkehoidon verkkokoulutus

Koulutus sisältää:
  • kattavan, päivittyvän sisällön
  • itseopiskeluvideoita
  • interaktiivisen osaamisen arvioinnin
  • mahdollisuuden lisätä organisaation omaa materiaalia
  • henkilöstön kouluttautumisen seurannan
Pyydä tarjous Varaa esittely
Kuvaus

Navisec-lääkehoidon ja lääkelaskujen itseopiskelu- ja tenttiympäristö verkossa

Lääkehoidon verkkokoulutus ja tenttiympäristö on suunnattu seuraaville ammattiryhmille: laillistettu, nimikesuojattu tai lääkehoitoon kouluttamaton. Koulutusympäristö sisältää lääkehoidon teoriatentit ja lääkelaskujen tentit sekä vastaavat itseopiskelumateriaalit. Sisällöt täyttävät terveydenhuollon alan vaatimukset. Itseopiskeluosion ja harjoitustenttejä voi käydä läpi myös kotoa käsin. Koulutussisältöjä päivitetään vuosittain.

Vastuuhenkilöt voivat generoida järjestelmästä tenttikohtaisen PIN- koodin, jolla henkilö tai ryhmä pääsee suorittamaan tentin vastuuhenkilön valvonnassa. Tentin voi tehdä kaikissa organisaation toimipisteissä vastuuhenkilön valvonnassa. Vastuuhenkilöt voivat tarkastella henkilöiden tenttien tuloksia ja saada listaukset suorituksista. Tulokset talletetaan. Välittömästi tentin suorituksen jälkeen tenttijä pääsee näkemään oman suorituksen ja oikeat vastaukset. Hyväksytystä tentistä saa tulostettua todistuksen.

Toimintamalli mahdollistaa lääkehoidon koulutuksen ja tenttien toteutuksen omassa organisaatiossa ja luo mahdollisuuden hallita ja seurata organisaation kouluttautumista ja osaamista keskitetysti.

Navisec-järjestelmä toimii siten, että asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään asennuksia.

Interaktiivinen osaamisen arviointi varmistaa oppimisen. Se myös osoittaa organisaation koulutuksen toteutumisen. On helppo seurata, mitä kursseja henkilöstö on käynyt.

Tutustu Navisec Pharmaan täällä

Jäikö jotain askarruttamaan?
Varaa esittely

 

Saatat myös pitää...