Navisec Whistleblow

Navisec Whistleblow

Palvelu sisältää:
    • Sisäisten ja ulkoisten ilmoitusten lähettämisen ja hallinnan
    • mahdollisuuden anonyymiin keskusteluun ilmoituksen käsittelijän kanssat
    • organisaation tarpeisiin räätälöitävän kategoriahallinnan
    • ilmoituskanavamoduulin asennuksen olemassaolevaan Navisec-järjestelmään
    • käyttöönottokoulutuksen

Lue lisää

Kuvaus

Navisec Whistleblow

Navisec Whistleblow – Anonyymi ja vaatimukset täyttävä kanava ilmoitusten vastaanottamiseen ja käsittelyyn

Whistleblow-ilmoituskanavalla voidaan turvallisesti ja anonyymisti ilmoittaa organisaatioissa tapahtuvasta laittomasta tai epäeettisestä toiminnasta.

Kanava mahdollistaa sekä organisaation sisäisen että ulkoisen ilmoittamisen. Tietoliikenne ilmoittajan ja järjestelmän välillä on salattu eikä ilmoittajan ip-osoitetta tallenneta. Ilmoittaja voi halutessaan antaa yhteystietonsa ilmoitusta luodessaan.

Organisaatiossa valtuutetut henkilöt käsittelevät saapuneita ilmoituksia ilmoittajien suojelua koskevan direktiivin vaatimusten mukaisesti. Käsittelyprosessille muodostuu dokumentti, josta näkyy ilmoituksen käsittelyhistoria. Ilmoittaja ja käsittelijä voivat käydä anonyymiä keskusteluja, mikäli lisätietoja tarvitaan.

Ilmoituksen käsittelijöiden määrää muokataan organisaation tarpeen mukaan. Käsittelijöiden käsittelyoikeuksia voidaan hallinnoida kategorioittain sekä ulkoisten ja sisäisten ilmoitusten kesken. 

Ilmoitusten kategoriahallinta on räätälöitävissä organisaation tarpeisiin.

Navisec Whistleblow on Navisec-järjestelmän lisäosa, joka voidaan asentaa olemassaolevaan Navisec-järjestelmään. Kanava on helppoa ottaa käyttöön, ja se on saavutettava.

Lue lisää

Tilaa Navisec Whistleblow