Navisec Whistleblow

Helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla täytätte whistleblower -direktiivin vaatimukset. Mahdollistaa täysin anonyymin ilmoittamisen ja palvelun avulla voidaan hoitaa sekä sisäiset että ulkoiset ilmoituskanavat.

Mitä kaikkea Navisec Whistleblow mahdollistaa?

  • Sisäisten ja ulkoisten ilmoitusten lähettämisen ja hallinnan
  • Rajattoman kategoriahallinnan
  • Rajattoman ja täysin räätälöitävissä olevan käsittelijähallinnan
  • Anonyymin keskustelumahdollisuuden ilmoittajan kanssa
  • Automaattiset notifikaatiot ilmoitusten käsittelijöille
  • Sisäiset muistiinpanot ilmoituksiin liittyen
  • Käyttöönottokoulutuksen

Organisaation henkilöstömäärä alle 250

500€ aloitusmaksu
89/ kk

Organisaation henkilöstömäärä 250-500

500€ aloitusmaksu
119/ kk

Organisaation henkilöstömäärä yli 500

Whistleblow-ilmoituskanavan hinnoittelu perustuu organisaation henkilöstömäärään. Aloitusmaksu kattaa palvelun käyttöönoton ja pääkäyttäjien koulutuksen. Valitse sopiva vaihtoehto henkilömäärän mukaan.

Navisec Whistleblow -ilmoituskanavalla voidaan turvallisesti ja anonyymisti ilmoittaa organisaatioissa tapahtuvasta laittomasta tai epäeettisestä toiminnasta.

Palvelu mahdollistaa sekä organisaation sisäisen että ulkoisen ilmoittamisen. Tietoliikenne ilmoittajan ja järjestelmän välillä on salattu eikä ilmoittajan ip-osoitetta tallenneta. Ilmoittaja voi halutessaan antaa yhteystietonsa ilmoitusta luodessaan.

Organisaatiossa valtuutetut henkilöt käsittelevät saapuneita ilmoituksia ilmoittajien suojelua koskevan direktiivin vaatimusten mukaisesti. Käsittelyprosessille muodostuu dokumentti, josta näkyy ilmoituksen käsittelyhistoria. Ilmoittaja ja käsittelijä voivat käydä anonyymiä keskusteluja, mikäli lisätietoja tarvitaan.

Palvelussa on mahdollista luoda rajaton määrä erilaisia ilmoituskategorioita. Asiakas voi itse helposti määrittää kenelle käyttäjille annetaan oikeudet käsitellä ilmoituksia. Käsittelyoikeuksia voidaan antaa eri kategorioihin tai esimerkiksi sisäisiin tai ulkoisiin ilmoituksiin.

Navisec Whistleblow on lisäosa, joka voidaan asentaa olemassaolevaan Navisec-palveluun. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Palvelu on lisäksi myös saavutettava.