Navisec Whistleblow

Kotimainen ja luotettava ilmoituskanava, joka täyttää ilmoittajansuojelulain vaatimukset. Palvelu on helppokäyttöinen, mobiilioptimoitu ja saavutettava. Tarjoamme palvelulle myös 3kk tyytyväisyystakuun.

Miksi valita Navisec Whistleblow?

  • Selkeä hinnoittelu.Ei aloitusmaksua ja kuukausimaksu sisältää rajattomasti ilmoitusten käsittelijöitä ja ilmoituskategorioita. Myöskään tehtyjen ilmoitusten määrä ei vaikuta hintaan.
  • Luotettava, turvallinen ja saavutettava palvelu.Tietoliikenne ilmoittajan ja järjestelmän välillä on salattu, eikä ilmoittajan ip-osoitetta tallenneta. Palvelu on saavutettava, se on rakennettu WCAG 2.1 ohjeistuksen A ja AA luokitusten mukaisesti.
  • Helppokäyttöinen ja mobiilioptimoitu palvelu.Navisec Whistleblow:n käyttö on helppoa ja onnistuu millä tahansa laitteella.
  • Navisec Whistleblow on täysin kotimainen palvelu.Se tuotetaan ja ylläpidetään Suomessa ja sen tietoturvatasoa mitataan ja varmistetaan säännöllisesti. Kaikki ilmoitukset palvelussamme salataan vahvasti.
  • Sujuva käyttöönotto.Me autamme kaikissa käyttöönottoon liittyvissä asioissa. Käyttökoulutuksella varmistamme, että saatte palvelusta kaiken irti. Tarjoamme myös mallipohjan ja kattavan koulutuksen tietosuojan vaikutustenarvioinnin (DPIA) laatimiseen.

Palvelun hinnoittelu

Organisaation koko
50-250 työntekijää

Palvelun hinta 89€/kk

Organisaation koko
250-500 työntekijää

Palvelun hinta 119€/kk

Onko organisaatiossanne yli 500 työntekijää? Pyydä tarjous Navisec Whistleblowsta.

Whistleblow-ilmoituskanavan hinnoittelu perustuu organisaation henkilöstömäärään. Ilmoitusten määrä ei vaikuta hintaan. Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Miksi organisaatioiden tulee hankkia Whistleblow-ilmoituskanava?

Ilmoittajansuojelulain mukaan vähintään 50 työntekijää työllistävien yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioiden tulee perustaa sisäinen ilmoituskanava rikkomista koskevan tiedon ilmoittamista ja ilmoituksen perusteella toteutettavia toimenpiteitä varten. Ilmoitus väärinkäytöksestä tulee voida tehdä turvallisesti ja siten, että ilmoittajan henkilöllisyys on suojattu.

Navisec Whistleblow on erinomainen tapa täyttää ilmoittajansuojelulain vaatimukset.
Tilaa palvelu käyttöön nyt!

Mitä Navisec Whistleblow -palvelu mahdollistaa?

Navisec Whistleblow -palvelu mahdollistaa sekä organisaation sisäisen että ulkoisen ilmoittamisen. Tietoliikenne ilmoittajan ja järjestelmän välillä on salattu eikä ilmoittajan ip-osoitetta tallenneta. Ilmoittaja voi halutessaan antaa yhteystietonsa ilmoitusta luodessaan.

Organisaatiossa valtuutetut henkilöt käsittelevät saapuneita ilmoituksia ilmoittajien suojelua koskevan direktiivin vaatimusten mukaisesti. Käsittelyprosessille muodostuu dokumentti (ns. audit trail), josta näkyy ilmoituksen käsittelyhistoria. Ilmoittaja ja käsittelijä voivat käydä anonyymiä keskusteluja, mikäli lisätietoja tarvitaan.

Palvelussa on mahdollista luoda rajaton määrä erilaisia ilmoituskategorioita. Asiakas voi itse helposti määrittää kenelle käyttäjille annetaan oikeudet käsitellä ilmoituksia. Käsittelyoikeuksia voidaan antaa eri kategorioihin tai esimerkiksi sisäisiin tai ulkoisiin ilmoituksiin.

Kiinnostuitko?

Laita meille viestiä, kerromme mielellämme lisää Navisec Whistleblowsta!